Helyi közélet

2015.05.05. 19:00

7 oka is van arra, hogy ide kattintson!

Hajdú-Bihar - Itt találja a keddi nap 7 legolvasottabb írását a Hajdú Online-on. Ne maradjon le, hírösszefoglalónkkal gyorsan felzárkózhat!

Hajdú-Bihar - Itt találja a keddi nap 7 legolvasottabb írását a Hajdú Online-on. Ne maradjon le, hírösszefoglalónkkal gyorsan felzárkózhat!

Összességében nem tartották megoldhatatlannak, de könnyűnek sem nevezték az idei matematika érettségi írásbeli feladatokat a vizsga napján nyilatkozó intézményvezetők és szaktanárok.


Debrecen - Nem szeretjük a tejet, az igazit. Vagy csak nem vagyunk hozzászokva. Tejeket kóstoltunk, hogy kiderüljön, melyik a legfinomabb.


A nepáli földrengés után 350 sérültet látott el a katasztrófa helyszínén az elmúlt csaknem egy hét alatt a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) - közölte a DEKOM vezetője újságírókkal, miután a csoport tagjai kedden megérkeztek Budapestre.


Debrecen - Gyakoriak, és az esetek nagy részében jól gyógyítható betegségek az immundefektusok. Interjú Dr. Maródi Lászlóval, a DE Infektológiai és Gyermekimmunológiai Tanszék professzorával.


Hajdú-Bihar - Maguk mögött hagyták a középiskolák padjait a megye végzősei is, a ballagó osztályok névsorát alább nézhetik meg.


Debrecen - Ismét megpróbálja meghódítani a Khan Tengrit az egyetem geológusa.


Debrecen - Sporttörténelmet írt Hegyi Dóra, hiszen női egyéniben megnyerte az aerobikosok 2015-ös világkupa-sorozatát, amelyhez az is hozzájárult, hogy a legutóbbi borovets-i világkupán harmadik lett. A magyarok egyébként jól szerepeltek Bulgáriában, felnőttben és utánpótlás korosztályban összesen 14 finálés helyet, két ezüst- és három bronzérmet szereztek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában