Helyi közélet

2015.04.30. 18:31

Tekintsünk vissza április utolsó napjára!

Hajdú-Bihar - Mindenki legnagyobb örömére hamar elérkeztünk a hétvégéhez. Lássuk miről olvashattak nálunk az utolsó munkanapon, amely egyben a hónap utolsó napja is!

Hajdú-Bihar - Mindenki legnagyobb örömére hamar elérkeztünk a hétvégéhez. Lássuk miről olvashattak nálunk az utolsó munkanapon, amely egyben a hónap utolsó napja is!

Debrecen - A Loki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Fehérvár ne most biztosítsa be első helyét.


Debrecen - A debreceni alakulat magyar idő szerint 2015. április 30-án, csütörtökre virradóra ért Dohába, ahonnan tovább utaztak Katmanduba.


Május első napjaiban ismét többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is, emellett többfelé a szél is megerősödik. Ezzel együtt viszont napközben sok helyen 20 Celsius-foknál is melegebb lesz majd a hosszú hétvégén – derül ki a meteorológiai szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.


Debrecen - Nem titkoltan győzni mennek a cívisvárosi hölgyek a viharsarokba.


Debrecen - Az Optikai illúziók – Fedezzük fel az agy és szem titkait! címmel megrendezett látványos interaktív kiállítás a káprázatok, tévedések és megtévesztések, azaz az optikai illúziók világából kínál ízelítőt.


A felsőoktatási intézmények jelentős része nem szabályszerűen használta fel a közpénzeket és nem tartotta be a gazdálkodására vonatkozó előírásokat az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által ellenőrzött, 2009 és 2013 közötti időszakban - mondta az ÁSZ elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.


Debrecen - A debreceni rendőrök az ismeretlen tettesek azonosításához a lakosság segítségét kérik.


Debrecen – Gyűjtsétek Ti a legtöbb lájkot és vendégeink vagytok egy hamisítatlan VIP-partira!


Debrecen – Rendes ülését tartotta 9 órától Debrecen Megyei Jogú Város Közgyűlése. A képviselők ma 31+2 napirendi pontot tárgyaltak. Élőben tudósítottunk a helyszínről.


Debrecen – Prostitúcióra kényszerítés és fogva tartás lett az internetes kapcsolatból.


Debrecen – A Debreceni Egyetem egy évtizede igyekszik követni a végzett hallgatók pályáját.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában