Nyerjetek bulit a tablótokkal!

A tablóról készült fotókat május 25-ig várjuk
A tablóról készült fotókat május 25-ig várjuk - © Illusztráció: Pinterest
Debrecen – Gyűjtsétek Ti a legtöbb lájkot és vendégeink vagytok egy hamisítatlan VIP-partira!

Az érettségi utáni buli életre szóló közösségi élmény, amit még sokáig emlegettek majd a haverokkal, osztálytársakkal. Nem mindegy azonban, hogy hol és milyen lesz, s pláne, hogy mennyibe „fáj”. Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, idén a cehet a Napló állja?

Ehhez nincs más dolgotok, mint egy jó minőségű, legalább 1 megabyte-os képet küldeni az idén elkészült tablótokról a tablo@naplo.hu címre, és a fotóra a legtöbb lájkot szerezve megnyerni a Napló 2015-ös tablóversenyét. Fontos, hogy a játékban csak Hajdú-Bihar megyei, 2015-ben érettségiző osztályok vehetnek részt!

Csak szabályosan!

A nevezéshez szükséges az iskola pontos neve, hogy melyik osztály szerepel a képen, az osztályfőnök telefonszáma és neve, hogy értesíthessünk a győzelemről. Egy osztály csak egyszer nevezhet. A tablókról készült fotókat május 4-től folyamatosan várjuk a tablo@naplo.hu címen (csak azt fogadjuk el, ami oda érkezik!) és folyamatosan töltjük majd a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalára, ahol lájk/tetszik formájában voksolhattok a kedvencekre. A képeket május 25-én délig várjuk, ami azután érkezik már nem vehet részt a versenyben. Szavazni május 4-től egészen június 15-én délig folyamatosan lehet a Napló Facebook-oldalán, az általunk megjelölt mappába feltöltött fotókra. A VIP-bulit a Simonffy utcán újonnan nyíló exkluzív utcabárban, vacsorával, pezsgővel, zenével és saját partifotóssal az az osztály nyeri, amelyik a legtöbb like-ot szerezte június 15-én délig a tablója fotójára.

HBN