Helyi közélet

2015.04.08. 19:23

Összecsomagoltuk a legfontosabb szerdai híreket!

Hajdú-Bihar - Híreket hoztunk az egyetemről, a Kenézy Kórházból, jártunk a Magyar Közútnál, felgöngyölítettük a megyei rendőrkapitányság aktuális ügyeit és két szavazást is elindítottunk a szerdai nap folyamán.

Hajdú-Bihar - Híreket hoztunk az egyetemről, a Kenézy Kórházból, jártunk a Magyar Közútnál, felgöngyölítettük a megyei rendőrkapitányság aktuális ügyeit és két szavazást is elindítottunk a szerdai nap folyamán.

Debrecen – Új távfelügyeleti rendszer fogja irányítani a forgalmat egyes debreceni csomópontokban.


Debrecen – A Debreceni Járásbíróság 2015. április 8-án elrendelte annak a 27 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint Hosszúpályiban megölte nagyszüleit.


A Hajdú-bihari Napló az idén is díjjal köszöni meg a Csokonai Színház művészei közül annak a munkáját, aki az évadban kiemelkedő alakítást, teljesítményt nyújtott. Ahogyan azt már megszokhatták, idén is olvasóink voksa alapján dől el, ki kapja a kitüntetést, melyet az előző évadban Kubik Anna nyert el.


Debrecen – Legtöbben kutyákkal és cicákkal neveztek, de van már sziámi harcos hal és pók is, a kisállat szépségversenyen!


Debrecen – Lényegesen kevesebbet keresünk, amióta januárban egyesítették a hajdúsági, a szabolcsi és a borsodi volántársaságokat; többségünk 10-15 ezer, de van, aki 30-40 ezer forinttal visz kevesebbet haza – panaszkodott a Naplónak a korábbi Hajdú Volán négy dolgozója, akik jelenleg az új cég, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (ÉMMKK) munkavállalói.


Nádudvar – A nádudvariak szerint a 60 éves asszonyt bántalmazó férfi rendszeresen italozott.


Debrecen - A Debreceni Egyetemet 8 ezer 136 diák jelölte meg első helyen a 2015-ös felvételi során.


Debrecen – Sajnos kevés olyan magyar család van amelyben ne lett volna gyógyíthatatlan, daganatos beteg – jelentette ki dr. Papp László, polgármester akkor amikor arról számolt be, hogy az önkormányzat 100 millió forintot biztosít egy ilyen betegek méltó ellátásával, gondozásával foglalkozó központ kialakítására.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában