Helyi közélet

2015.02.25. 08:40

Elfogatóparancs volt ellenük - egészen idáig

Debrecen, Hajdúhadház - A debreceni és a hajdúhadházi rendőrök két körözött férfit fogtak el.

Debrecen, Hajdúhadház - A debreceni és a hajdúhadházi rendőrök két körözött férfit fogtak el.

A körzeti megbízottak 2015. február 24-én 14 óra 25 perckor Debrecenben, a Rakovszky utcában járőröztek, amikor az egyik családi házban igazoltattak egy férfit. A rendőrök megállapították, hogy M. Zoltánnal szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert jogerős szabadságvesztésének letöltésére a büntetés-végrehajtási intézetbe nem vonult be. Az egyenruhások a 38 éves helyi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahonnan a büntetés-végrehajtási intézetbe átkísérték.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai aznap 15 óra 30 perckor egy Hajdúhadház, Nap utcai ingatlanba mentek, mert arról kaptak információt, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A rendőröknek épp L. András nyitott ajtót, akit a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt körözött, ezért őt az egyenruhások megbilincselték és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 21 éves helyi férfit őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában