Helyi közélet

2015.04.07. 18:51

Böngésszen a keddi cikkek között!

Hajdú-Bihar - Túl vagyunk a húsvéti hosszú hétvégén, visszazökkentünk a dolgos hétköznapokba. Összefoglalónkból kiderül, mivel foglalkoztunk a szünet utáni első munkanapon!

Hajdú-Bihar - Túl vagyunk a húsvéti hosszú hétvégén, visszazökkentünk a dolgos hétköznapokba. Összefoglalónkból kiderül, mivel foglalkoztunk a szünet utáni első munkanapon!

Darvas, Furta - Nem tőzsdézett, csak bankba tette a pénzt a két bajba jutott önkormányzat.


Hosszúpályi - Húsvágó bárddal és késsel végezte ki rokonait a debreceni férfi.


Drága startup cégek! Ne törjétek a fejeteket marhaságokon, megmutatjuk mi az a 10 dolog, amivel ha előrukkoltok, holnap aranyba vésik a neveteket!


Debrecen - A 2004-es szökőár után két hétig képtelen volt emberek közé menni, olyan poszttraumatikus stressz érte őt és a többi magyart. Interjú dr. Késmárky Andrással, a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- Mentőcsoportjának elnökével.


Debrecen - Novemberben Debrecenben ülésezik a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség.


Debrecen - Negyedév alatt 30 ezer utas fordult meg a debreceni légikikötőben.


Egy képzett szakemberekből álló bűnszervezet mintegy félmilliárd forintot csalt a kis- és középvállalkozásoknak állami garanciával és kamattámogatással nyújtható Széchenyi Kártya programmal; a nyomozás 43 gyanúsított elleni vádemeléssel zárult - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kedden.


Debrecen - Berettyán Péter asszisztens két társával az új-zélandi U20-as világbajnokságra tart.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában