Helyi közélet

2014.11.05. 16:43

Vádat emelnek a verekedő létavértesi anyukák ellen

Létavértes - Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a három létavértesi nővel szemben, akik gyermekeik miatt verekedtek össze.

Létavértes - Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a három létavértesi nővel szemben, akik gyermekeik miatt verekedtek össze.A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 23-án 15 óra 30 perc körüli időben, Létavértesen az egyik oktatási intézmény előtt összeveszett három nő. Az anyukák – gyermekeik miatt kialakult vita közben – ordibáltak, megütötték, karmolták egymást és a hajukat is tépték, miközben az egyik nő anyja is bekapcsolódott a verekedésbe.

A bejelentést követően a rendőrök elfogták és a rendőrőrsre előállították a 26 éves B. Beátát, a 34 éves M. Albertnét és a 49 éves V. Jánosnét, akiket a nyomozók garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A három terhelttel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrs 2014. október 29-én befejezte a nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában