Helyi közélet

2014.11.02. 14:43

Családja előtt is titkolta tehetségét

Budapest, Püspökladány - A nézőket és a Rising Star zsűrijét is elvarázsolta a püspökladányi férfi. Kék kockás ing, farmer és egy fordítva feltett baseball sapka, félszeg tekintet - így láthatta először az ország a TV2 legújabb tehetségkutatójának első részében Czibi Norbertet.

Budapest, Püspökladány - A nézőket és a Rising Star zsűrijét is elvarázsolta a püspökladányi férfi. Kék kockás ing, farmer és egy fordítva feltett baseball sapka, félszeg tekintet - így láthatta először az ország a TV2 legújabb tehetségkutatójának első részében Czibi Norbertet.

Aztán a püspökladányi férfi behunyta a szemét, s belekezdett Balázs Fecó Maradj velem! című dalába. Miközben énekelt, a kamera felváltva mutatta a könnyes tekintetű családját és a szintén meghatott zsűri tagjait, Mező Misit, Feke Pált és Pásztor Annát (a negyedik tagot, Kerényi "Kero" Miklós Gábort nem sikerült meggyőznie). Végül azonban Norbi tovább jutott, s amikor újra együtt volt a családdal, akkor bukott ki, hogy ők még nem is hallották énekelni.

Hogy lehet ez? - kérdeztük tőle immár egy héttel az adás után ladányi otthonában.

- Mindig megvártam, amíg elmennek itthonról, s csak akkor kezdtem dalolni - hallhatuk Norbitól, s az is kiderült soha nem tanult énekelni.

Nem tanult énekelni

- Apukám ugyan dobolt, de a családban nem igazán van olyan ember, aki zenével foglalkozna. Anyukám nevelőszülő és varrónő, apukám sajnos már meghalt, testvérem pedig Nyíregyházán lakik a családjával.

- Akkor hogy derült ki, hogy tudsz énekelni? Ki biztatott? - kérdeztük a hirtelen jött sikerrel még nehez bírkózó férfit.

- Igazából az unokatestvéremék hallottak többször énekelni, miután kiköltöztem hozzájuk dolgozni Angliába. Ott néha egy-egy buliban kiengedtem a hangom és ők biztattak, hogy próbáljak meg egy tehetségkutatóban indulni. Májusban szabadságot vettem ki és hazajöttem, épp indult a Rising Star, s úgy döntöttem, hogy megpróbálom.

Nem volt vesztenivalóm, hisz Angliába visszavárnak, megvan az állásom, de adtam egy esélyt az álmomnak. Rettenetesen izgultam a felvételkor, remegett kezem-lábam, ráadásul aznap én voltam az utolsó, így már elég fáradt is voltam - mesélte a külföldön raktárosként dolgozó, egyébként féltucatnyi szakmával rendelkező férfi. Úgy tűnik Norbi jól döntött, hiszen azóta már az élő showra készülhet. - Fantasztikus a stáb, mindent megkapok ahhoz, hogy a legjobb formámat hozhassam, már zajlanak az énekpróbák, alig várom, hogy színpadra lépjek. Rengeteget jelent nekem ez a lehetőség, nem tudok elég hálás lenni ezért a Rising Starnak. Mindent megteszek, hogy elnyerjem a nézők szeretetét. - magyarázta az egyelőre szingli férfi.

HBN-SZFÁ


Különleges szavazás

A Rising Star sok mindenben különbözik az eddigi tehetségkutatóktól, például a szavazás módjában. A hagyományos sms és hívás helyett ebben a műsorban egy ingyenes applikációt kell letöltenie a nézőknek (iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerre is jó).Az egyes produkciók előtt akkor kell még belépni az alkalmazásba, mielőtt az énekes belekezd a dalba. A produkció alatt a kék és piros nyíl segítségével dönthet a néző, hogy tetszik-e neki az előadás. Az eredmény pedig azonnal látható, aki meggyőzi a közönséget és elég szavazatot kap, az előtt felemelkedik a műsor emblematikus fala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában