Emberségből jeles!

2023.10.02. 12:11

Összegubózva feküdt Debrecenben, a Határ úton a fiatal, egy járókelő hívott mentőt hozzá

Információink szerint hétfőn reggel munkába menet érte a 20 év körüli férfit a rosszullét, gyomorfájásra panaszkodott.

Gubányi Patrik

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

A Facebookon tett közzé egy férfi a történetet, ami futótűzként terjedt tovább: október 2-án, hétfőn, a kora reggeli órákban egy fiatal  összegubózva feküdt a debreceni Határ úton, és gyomorfájásra panaszkodott. Egy járókelő - aki a közösségi oldalon megosztotta az esetet - azonnal mentőt hívott hozzá, ám előtte sokan csak elsétáltak a segítséget kérő 20 év körüli férfi mellett.

Megszólalt a férfi

A posztoló portálunk megkeresésére beszámolt, hogy reggel 6 óra 50 körül sétált hazafelé munkából a Határ úton, amikor messzebbről szemet szúrt neki, hogy egy srác a bicikliút mellett lévő betonpilléren feküdt összegörnyedve. –  Rögtön odaszaladtam és megkérdeztem tőle, hogy mi a baja, elmondta, hogy fáj a feje, a gyomra, szédül és reszket. Láthatóan rossz állapotban volt, ezért azonnal mentőt hívtam hozzá. 

A segítségre várakozva többen elmentek mellette, igaz, egy fiú odajött, hogy tud-e segíteni, de jeleztem neki, hogy már úton vannak a szakemberek. A férfi eközben megadta az anyósa elérhetőségét, felhívtam őt, majd hálásan megköszönte, hogy értesítettem.

– részletezte. A hölgyet szerkesztőségünk is megkereste, aki annyit tudott hozzátenni, hogy azonnal a kórházba rohant, de egyelőre nem kapott információt arról, hogy pontosan mitől lehetett rosszul lányának a barátja, de egy biztos: szédülésre és gyomorfájdalomra panaszkodott.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa kérdésünkre tájékoztatott, hogy a 20 év körüli férfit további megfigyelés és vizsgálatok céljából kórházban tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában