Tragédia

2023.09.08. 11:00

Nincs kit felelősségre vonni a józsai késelés ügyében

Július 12-én megkéselte 77 éves feleségét, majd megpróbált magával is végezni egy 79 éves férfi Debrecen-Józsán.

Haon.hu

A tragikus késelés helyszíne: Pipacs utca Felsőjózsán

Forrás: Tóth Imre

A haon.hu elsőként számolt be július 12-én arról a tragikus esetről, amely során egy 79 éves józsai férfi Pipacs utcai otthonukban megkéselte a 77 éves feleségét, majd megpróbált magával is végezni. 

A késelés másnapján portálunk helyszíni riportot készített, a környékbeliek akkor tisztelettudó, rendes emberekként írták le a házaspárt megjegyezve, hogy a férfi súlyos betegséggel küzd, amely összefüggésbe hozható a tettével. Ezt a körülményt később a Tények Józsán forgatott riportjában is megemlítették.

A nő a támadás során súlyos, szúrt, vágott sérüléseket szenvedett, őt a DE KK Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztályán ápolták, férje napokkal korábban elhagyhatta a klinikát. A rendőrség emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A szomorú és egyben tragikus esetről a napokban jutott el ismét információ a portálunkhoz, amely arról szólt, hogy az idős férfi idő közben elhalálozott. A rendőrség kérdésünkre megerősítette az értesülésünket: a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a büntethetőséget kizáró ok – elkövető halála – miatt megszüntette a büntetőeljárást - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában