Friss! Újabb részletek derültek ki

2023.07.14. 08:37

Józsai késelés: az idős férfi súlyos betegsége állhat a tragikus eset hátterében – videóval

Emberölés kísérlete miatt indítottak ellene nyomozást.

Haon.hu

A környéken élők úgy tudják, a férfi súlyos beteg, talán ezért akart végezni feleségével és magával

Forrás: Tények.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerdán kora este késelés történt Felsőjózsán. Egy idős férfi eddig ismeretlen okból többször is megszúrta feleségét közös otthonukban, majd saját magát is megpróbálta megölni. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a helyszínre riasztott egységek a vérző, 77 éves asszonyt az udvaron találták meg, a 79 éves férjét pedig az ingatlan egyik szobájában.

késelés, Debrecen-Józsa, emberölési kísérlet, havaria
Forrás: Tóth Imre

A Tények úgy tudja, a megkéselt asszony kért segítséget, de nem a mentőknek vagy a rendőröknek telefonált, hanem egy rokonát hívta fel, aki azonnal értesítette a mentőket.

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Tényeknek elmondta, a kiérkező mentősök egy 77 éves nőt és egy 79 éves férfit láttak el szúrt és vágott sérüléseik miatt. Ezért infúziót kötöttek be, majd fájdalomcsillapítás és sebellátást követően azonnal a balesetisebészetre szállították őket.

A környéken élőket annyira megviselte az eset, hogy senki sem akart a Tények kamerája előtt nyilatkozni. Azt viszont elmondták, felfoghatatlan számukra az eset, ugyanis az idős férfit csendes, nyugodt embernek ismerték. Hozzátették, úgy tudják, a férfi súlyos beteg, talán ezért akart végezni feleségével és magával.

Forrás: Tóth Imre

Ahogy arról a Haon értesült, az idős házaspárt jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán kezelik. Mint írják, a férfi már elhagyhatta a klinikát. A női sérült állapota súlyos, jelenleg a Traumatológiai -és Kézsebészeti Osztályon ápolják.

A Tények beszámolója szerint a rendőrök emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást a az idős férfival szemben, akit tegnap délután ki is hallgattak, de információik szerint még nem gyínúsították meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában