Sziréna

2023.03.07. 20:57

Bűnügyi akciót hajtanak végre az ártándi határátkelőhelyen

Az ügyről részletesebb tájékoztatást várhatóan holnap ad a főügyészség

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az ügyészség kedd esti közlése szerint az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség folytat nyomozást, amely eljárásban jelenleg összehangolt nyomozati cselekmények zajlanak az ártándi határátkelőn.

A nyomozó ügyészség által szervezett összehangolt akcióban – az ügyészség felkérésére – részt vesz a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Hajdú-Bihar-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi, valamint közterületi támogató alosztályainak állománya.

Az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően, várhatóan holnap ad a főügyészség. Az ártándi határátkelőhelyen folyamatban lévő eljárási cselekmények miatti esetleges kellemetlenségekért az átkelők megértését és türelmét kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában