Közbeszerzés

2023.05.19. 15:40

Nem tudni még, mikor bővítik a debreceni Immanuel Otthont

Forrás: Napló-archív

Támogatott lakhatás kialakítása és nappali ellátás fejlesztése a DNRE Immánuel Otthon és Iskolában című projekt keretében építene egy 7 szobás 10 férőhelyes lakóotthont a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség – derült ki a Közbeszerzési Értesítő május 18-án megjelent számából.  

A kivitelezésre vonatkozó felhívás szerint, a kivitelezés során a meglévő lakóépület átalakítása, bővítése biztosítja az otthon kialakítását. A kivitelezés a meglévő pince felújítására, a földszinten 3 szoba, dolgozó helyiség, nappali étkező - konyha, a tetőtérben 4 szoba kialakítására irányul. A földszinten és a tetőtérben közlekedők, vizes helyiségek, lift és a zavartalan működést biztosító kiegészítő helyiségek kialakítása biztosítja a megfelelő lakhatást az elhelyezettek részére. A meglévő épületet részben elbontják, melynek helyére új épületrész készül. E fölé kerül a tetőtér-beépítés. Az épület a halmozottan sérült személyek életkörülményét figyelembe véve akadálymentesített.

A munkálatok kezdete viszont még nem ismert, ugyanis a kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás eredménytelenül zárult. A rendelkezésre álló fedezet nem éri el a legkedvezőbb ajánlatot. 

BS 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában