Ilyen van?

2023.08.14. 16:21

Elszökött az ebédnek való, a Segner térnél csípték őket el

Haon.hu

Megszokhattuk már, hogy sokan elkóborolt kutyák, cicák, alkalmanként egyéb kisebb háziállatok képét osztják meg a közösségi oldalakon, hátha keresi őket valaki, de amit hétfő délelőtt láttunk a Debrecenben Hallottam csoportban, az még bennünket is meglepett, pedig sok furcsasággal találkoztunk már. De a debreceni Segner téren szaladgáló gyöngytyúkok újdonságnak számítanak. 

A megszökött szárnyasok
Forrás: Debrecenben Hallottam / Facebook

Természetesen nem tartott sokáig, a vicces kedvű kommentelők hamar találtak - ha más nem, csak virtuálisan - fogást a gyöngytyúkon, és érkeztek is a jobbnál jobb hozzászólások. 

Volt, aki videót szeretne látni arról, hogyan fogják meg őket fényes nappal, más csak sajnálkozva annyit írt, hogy elszökött a vasárnapi ebéd, és volt, aki egy cinkos kacsintás mellett megjegyezte, jók lettek volna a húslevesbe. 

Persze akadt önként jelentkező arra is, hogy megfogja, más már a vizet is feltette forrni. 

Egy kommentelő azonban leírta, ismeri a szárnyasok gazdáját, és tudja, ez a két példány „kijárós”. Egy meglepődött nő azért még visszakérdezett, hogy ugye ez csak vicc. De sajnos, az már nem derült ki, hogy ezek a „gyöngyik” tényleg önsétáltóak-e vagy sem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában