Mi lehetett a cél?

2023.07.10. 13:35

Talány Zelemérnél: onnan a legszebb a kilátás, elvették a létráját vagy Pókember az személyesen?

A zeleméri templom romjainál készült fotó felrobbantotta a Facebook egyik debreceni csoportját.

Vasárnap este került fel a Debrecenben Hallottam csoportba egy fotó, amelyen egy férfi póló nélkül üldögél a zeleméri templom romjának tetején. 

Meglehetősen furcsa jelenet
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

A posztoló mindössze azt szerette volna megtudni, hogy a személy normális-e, ugyanakkor arra kommentcunamira, ami érkezett a fotó alá, nem hinnénk, hogy számított. 

Volt, aki egyből védelmébe vette a békésen üldögélő személyt és csak annyit írt, hogy élvezi az életét. Mint kifejtette, szerinte a férfinak ez lehet a szórakozás, másnak az, hogy focit néz, elvégre nem vagyunk egyformák. 

Egy másik hozzászóló szó szerint az alábbiakat írta:

Valakinek ez a hobbija valakinek a tenisz. Ne bántsuk és figurázzuk ki egymást. Biztos sokat gyakorolt hogy ez sikerüljön neki és bátorság kellett hozzá. Én tisztelem és dicsérem az ilyen tehetséges embereket. Nem vagyunk egyformák mindenki mást szeret csinálni. Ennyi. Egyszer én is föl mászók odáig

De nem ő volt az egyetlen, aki felháborodott azon, hogy miért kell mindig más életével foglalkozni. Mint írta:

Tényleg már mindenbe is bele tudtok kötni? Árt magának az hogy ő oda felment? Ha meg büntetik akkor sem a maga kára. Miért foglalkozik mindenki másnak az életével, unalom, vagy csak nincs saját élete amivel törődni lehetne?

Akadt olyan, aki aggódni kezdett érte, elvére igen veszélyes hobbinak tűnik, ami egy másodperc alatt végzetes lehet. Egy kommentelő megírta, hogy igen, szerinte normális a férfi, és ha nem tud onnan lejönni, akkor hívni kell a 112-őt, de ha nem tetszik a posztolónak, amit a srác csinált, akkor egyszerűen nem kell nézni. Majd megkérdezte a kép készítőjét, hogy

fotózgatott csak vagy oda is ment.

De persze a vicces kedvű hozzászólókból sem volt hiány, sőt, leginkább ők voltak többségben.

Volt, akik szerint éppen a harangot kereste, közelebb akart kerülni Istenhez, igazgatja a téglákat, jól felmászott napozni, szerepelni akart a híradóban, építőipari munkás, esetleg Pókember az személyesen, simán csak romon van a srác vagy egyszerűen csak egy kis költségvetésű hegymászó. 

Természetesen akadt olyan is, aki hosszabban is kifejtette a vicces gondolatait, egyikük szerint még 1207-ben elvették a létrát, azóta ott ül. Tanácsként még megfogalmazta, hogy vigyen neki sört valaki. Egy másik személy szerint: 

Felmérést végzett a tetőszerkezet helyreállításához szükséges anyagmennyiség összeírásához. Pontosan: helyszíni szemle! De tényleg ügyes és ötletes!

Valamint előkerült olyan kommentelő is, aki egyszerűen csak arra volt kíváncsi, mégis hogyan ment fel oda.

Vajon gondolt egyet, hm, hol igyam meg a söröm? Megvan, a templomrom tetején jó lesz? Vagy arra járt egy medve és azért ment fel?

Valószínűleg erre soha nem kapunk választ. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában