fotókkal és videóval

2019.11.29. 12:05

Családi körben ünnepelhetnek a négyes ikrek

Hazamehettek az október 24-én született négyes ikrek.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

– Igazán örömteli dolog egy kisbaba születése, négyé pedig rendkívüli. Utoljára klinikánkon három évvel ezelőtt születtek négyes ikrek, előtte pedig harminc esztendővel – mondta Krasznai Zoárd Tibor, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese a Klinikán tartott pénteki sajtótájékoztatón.

Teljes körű segítség

A Klinika dolgozói az elmúlt hónapban folyamatosan segítették a szülőket és a babákat. Hazaadás tervező találkozót is tartottak, mely egyedülálló az országban. Itt többek között a leendő háziorvos és a területileg illetékes védőnő is részt vett, hogy minden gördülékenyen működjön a következő időszakban is.

Krasznai Zoárd Tibor hozzátette, a jövőben egyre nagyobb kihívásokra kell felkészülniük, hisz a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház és a Klinika integrációjával az ország legnagyobb szülésszámú intézménye jön majd létre, ennek infrastrukturális fejlesztései már folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában