Bulvár

2024.02.19. 21:40

Bódi Sylvi kendőzetlenül mesélt az óceánnal való kapcsolatáról

A debreceni származású modell Holp Rebekának, a TV2 riporterének elárulta, habár jelenleg is Budapesten él, nem szereti a nyüzsgő fővárost, sokkal inkább kedveli a vidéki létet vagy egy óceáni szigetvilágot, így amikor teheti elutazik Balira, ahol szörfdeszkájával szeli a hatalmas habokat.

Haon.hu

Bódi Sylvi kapcsolata az óceánnal igazán megható

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

A természet közelsége nagyon fontos számára. Akkor is, ha lelkileg kiegyensúlyozott és akkor is, ha különböző atrocitások érik online vagy offline - írja a tenyek.hu

Mindent kimaxoltam már ebben. Már szinte minden műsorban voltam, szinte minden címlapon voltam, videoklipekben voltam, rendezvényeken voltam, versenyeket sorra nyertem. Tehát úgy érzem, hogy ezen a területen nekem már minden megadatott. Ezért nyilván nagyon hálás vagyok, de úgyis érzem, hogy elég

– mesélte Sylvi, aki nem csupán jót, hanem rosszat is kapott a médiától.

– Értek támadások, amik igazságtalanok voltak és ilyenkor mindig inkább a természetbe menekültem és ott kaptam meg erre a gyógyírt és utána rájöttem, hogy nekem nagyon-nagyon jó a természetben és egyre kevésbé szeretnék az épített környezetekben élni – mondta, majd hozzátette, hogy az óceán megnevelte, így teljesen másképp szemléli az életét.

Lelki gondjai egy idő után ugyanis fizikai tünetekként jelentkeztek nála. Voltak ugyanis olyan nagyon nagy betegségek, amik az életébe is kerülhettek volna.

Ez annak volt köszönhető, hogy nem voltam az utamon, nem voltam önmagam és egyszerűen nem voltam elég jó ember. Ezt kemény kimondani. Nem voltam soha rossz ember, csak felszínesebb voltam

– zárta gondolatait, most már ugyanis csak a jóra koncentrál. Jelenleg táborokat szervez annak érdekében, hogy a szörfözés és az óceán szeretetével mások is gyógyulhassanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában