Helyi bulvár

2024.01.26. 19:36

Bódi Sylvi: Végre egy műsor, ahol nem akartak valamilyennek bemutatni

Haon.hu

Forrás: Bódi Sylvi Instagram-archív

Ahogy már korábban hírt adtunk róla, a debreceni születésű modell, Bódi Sylvi a célegyenesben esett ki a TV2 celebreality műsorából, a Sztárok a reptéren című vetélkedőből, mely január elején indult, a nyeremény pedig egy álomutazás volta műsor ideje alatt gyűjtött kilométerekből.

– Közel két hétig a budapesti reptér volt az otthonom. Ez egy csodálatos „utazás” volt. Végre egy műsor, ahol nem akartak valamilyennek bemutatni, hanem önmagam lehetettem és önazonosan vehetettem részt ebben a játékban. Utasfelvétel, boarding, duty free-ben eladó, bőrönd pakolás, reptéri üvegfelületek tisztítása, wc pucolás, cargo gép csomag előkészítés és áru pakolás, marshallerkedés stb.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen sok repteres állásban kipróbálhattam magam! Egy élmény volt ezzel a reptéri csapattal, ezekkel a játékosokkal, szerkesztőkkel ez a forgatás! Nagyon szépen köszönöm az lehetőséget!

Teljesen más a verseny óta számomra a Liszt Ferenc reptér! Bármerre nézek, mindig eszembe jut 1-1 kedves vagy éppen vicces emlék. Köszönöm, hogy ilyen sokan néztétek a műsort és szurkoltatok – írja Sylvi Instagram-posztjában, visszaemlékezve a versenyben töltött napokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában