Helyi bulvár, celeb

2024.01.19. 19:44

Fájó búcsú: távoznia kellett a repülőtérről Bódi Sylvinek – videóval

A debreceni születésű modellt küldték haza a TV2 celebreality műsorából.

Haon.hu

Gelencsér Tímea és Bódi Sylvi

Forrás: Bódi Sylvi Instagram-oldala

Ahogy már korábban hírt adtunk róla, január 8-án indult el a TV2-n a Sztárok a reptéren című celebreality második évada, amelyben a debreceni születésű Bódi Sylvi is részt vesz. A műsor alapfelállása szerint tíz nap alatt tizenegy híresség – köztük műsorvezetők, influenszerek, énekesek, színészek és sportolók – tizenegy munkakörben próbálja ki magát a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a játék fődíja pedig egy varázslatos álomutazás.

A játék során cserélődnek a csapatok tagjai, így több celebbel volt lehetősége már együtt dolgozni és aludni a hajdúsági modellnek is. Legutóbb a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszót, Kozma Dominikot a magyar szépségkirálynő, modell, sportoló, Gelencsér Tímea váltotta le, akinek hasonlóan Sylvihez, egyből megtetszett a reptéri környezet. Ám a nap végi játékot nem tudták megnyerni, így a repülőtér várójában kellett éjszakázniuk, másnap pedig jött a feketeleves: kettőjük közül kellett választania a másik csapat tagjainak, melyikőjük menjen haza.

Sylvi a műsor eleje óta küzdött a főnyereményért, ám ez a harc a célegyenesben ért számára véget. Somhegyi Krisztián és Kiss Virág Sylvit küldték haza. A búcsúról a műsor Instagram-oldalán osztottak meg egy videót, melyben egy kis montázst is láthatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában