Helyi bulvár, celeb

2023.12.10. 08:30

Elhagyta Magyarországot Bódi Sylvi, őszintén elmondta, miért döntött így – videóval

Egész nyáron azért dolgozott, hogy visszatérhessen második otthonába.

Haon.hu

Bódi Sylvi

Forrás: Bors

Egy időre Indonéziába tette át a székhelyét Bódi Sylvi, a debreceni születésű egykori playmate, csak egy kis időre ugrott haza ügyeket intézni.

Egész nyáron dolgoztam, konyhakerteket terveztem, kiviteleztem és most ugye kertes szezon nincsen, ilyenkor pihen a természet, pihen a kertészlány is. És hát a kertészlány szeret szörfözni, vagy a szörfös lány szeret kertészkedni, nem tudom, de valószínűleg a szörfös lány szeret kertészkedni

– mondta Bódi Sylvi a Tények Plusznak a Ripost cikke szerint. Arról is beszélt, hogy nem csak a hideg elől „menekült” a festői szépségű Balira.

„Én úgy gondolom, hogy nekem a hazám az Magyarország és nem is szeretnék innen elszakadni teljesen, de nem szeretnék az óceántól sem búcsút mondani, úgyhogy ilyen kétlaki módon élem most az életem” – sorolta Sylvi, akinek teljesült egyik nagy álma, ugyanis első magyarként lovagolhatta meg a világ legveszélyesebbnek minősített hullámját.

Ez az egyik legveszélyesebb hullám a világon, és ezt sikerült az első magyarként megszörföznöm, meg első playmate-ként is, úgyhogy rögtön két címet is megszereztem. Ez egy nagyon kemény hullám, nagyon kevés szörfös akarja csak megszörfözni, de csodálatos élmény volt

– osztotta meg a szépség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában