új wyrfarkas-dalok

2020.07.31. 11:02

Dombi Tibi még hetvenévesen is dobolna

A Loki jelenlegi pályaedzője a Scorpionst és a Metallicát kedveli, és állítja, hazai pályán nincsen jobb a Tankcsapdánál.

Fotó: Facebook

Hamarosan újabb négy Wyrfarkas-melódiát ismerhet meg a rockzenét kedvelő publikum – írja a BorsOnline. Ismert tény, hogy a tizenöt éves múltra visszatekintő hajdúsági zenekarban a Debrecen focicsapatának pályaedzője, Dombi Tibor kezeli az ütőt. A portálnak elmondta: az Alagút, az Úgy jó és a Sodor a szél című sláger hamarosan a legnagyobb nemzetközi videómegosztóra is felkerül. Elkészült egy negyedik daluk is, amelynek „szövegigazítása” most folyik.

– Én az Úgy jó címűre vagyok büszke – mesélte a Borsnak Dombi.

„A nagypapám mindig azt mondta: fiam, minden úgy jó, ahogy van. No, erre hajaz a szövegem, amit egy ismerősömmel véglegesítek.”

A Bors cikkéből kiderül: négy kompozíció csak az interneten lesz hallható, CD-t nem árulnak, mert ha a rockzenéből kellene megélni, sok jóra nem számíthatnának. Dombi együtt muzsikál Sándor Tamással, a DVSC futballakadémia U19-es korosztályának trénerével, aki a basszusgitár kezelője. A hangszert Böőr Zoltántól vette át, amikor az annak idején külföldre szerződött futballozni.

Fotó: Facebook

– Száznál több koncertfellépésen vagyunk túl – mondta a lapnak Dombi, aki stílusbeli tanítómesterének vallja a Tankcsapdát. A népszerű zenekar dobosától, Fejes Tamástól örökölte a szettjét. Jártak már Budapesten, de jobbára Hajdú-Bihar megye publikuma előtt lép fel a volt NB I.-es focistákból álló Wyrfarkas.

– A Scorpionst és a Metallicát kedvelem, a hazaiak közül a Tankcsapdánál nincsen jobb – tudatta Dombi, aki a futball és a rockzene kapcsolatáról azt mondja: egy futballista 35 éves kora körül akasztja szögre a cipőt, míg ha a rockzenész vigyáz ma­gára, akár hetvenévesen is bizonyíthat.

„Én is ezt tervezem”

– zárta szavait a pályaedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában