haon-sportoldal

2007.11.27. 17:00

Remekeltek a debreceni testépítők

<p>Debrecen – Szép debreceni sikerek születtek a hét végén lezajlott Tisza-kupa nemzetközi testépítő- és fitneszversenyen. Különösen a gyengébbik nem képviselői tettek ki magukért.</p>

A verseny egyben válogató is volt a junior és a master kategóriákban a közelgő világbajnokságra.
Kovács Dia a felnőtt mezőnyben a fitnesz forma kategóriában 2. helyen végzett, mégpedig élete legjobb formáját hozva, köszönhetően edzőjének, KapusiLászlónak is. Mindketten nagyszerű munkát végeztek. Kathi Béla tanítványai, Kacsó Blanka  juniorversenyző és Kaszás Andrea master fitnesz forma versenyző, a 3. helyen végeztek kategóriáikban, és ezzel kvalifikáltak a világbajnokságra.
Blankának előreláthatólag 14, míg KazsásAndinak 22 ellenfele lesz a világ minden tájáról a megmérettetésen, az IFBBJunior és MastersFitnesz-, Bodífitnesz- és BodybuildingVilágbajnokságon, melyet Budakalászon rendeznek meg.
A Tisza-kupán a debreceni férfiak dicsőségéről Ádám Zoltán végzett, aki testépítésben, abszolút kategóriában pályafutása legjobb eredményét produkálta. A Jenei István által felkészített fiatal versenyző az előkelő második helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!