Gazdaság

2009.01.06. 09:22

Átlépte a 4 milliót az iWiW felhasználók száma!

<p>December 24-én délelőtt az iWiW aktív regisztrált tagjainak száma elérte a 4 milliót, ami csaknem lefedi a hazai internetezők táborát.</p>

Kizárólag ezen a napon személyes üzenetből 1,4 millió született, az üzenőfalra pedig 258 ezren írtak, ami a szokásos átlag három és félszerese.

A legnagyobb hazai kapcsolati háló rendszerében karácsony napján összesen 26,5 millió feltöltött kép szerepelt az alapértelmezett Profilkép albumokban, valamint további 440 ezer egyedi albumban. A vélemények funkció júniusi indulása óta karácsonyig 528 ezer bejegyzést fogalmaztak egymásról a felhasználók.

Szilveszter után pezsgett csak igazán a közösségi élet, január 2-a új rekordokat hozott az iWiW-en. Az ünnepek alatt minden eddiginél több üzenetet küldtek egymásnak a közkedvelt közösségi portál tagjai: 1,4 millió jókívánság ért célba a legnagyobb hazai kapcsolati háló segítségével. Százezrek éltek a lehetőséggel, hogy hosszas postai sorban állás helyett, akár mobiltelefonjukról, kényelmesen, elektronikusan köszöntsék ismerőseiket akár közvetlen üzenettel, akár üzenőfali bejegyzéssel.

Szilveszter éjjelén is pezsgett a közösségi élet: december 31-én 234 ezer üzenőfali üzenet született. 2009 megerősítette a korábbi tapasztalatot, amely szerint a buli utáni pihenéskor iwiweznek csak igazán az emberek.

Január 2-a - ahogy tavaly is - újabb csúcsokat hozott. 150 ezer új képet töltött fel aznap a tagság, ami a napi átlag kétszerese.

- pénzcentrum.hu -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!