élőben a kossuth térről

2019.05.24. 14:00

Érzik a helyiek szeretetét: Balázzsal, Janival és Ferivel ébredt Debrecen

A Rádió1 országjáró roadshowjának ötödik állomása Debrecen volt.

Fotó: Kiss Dóra

Pénteken reggel a Kossuth térről jelentkezett napindító műsorával Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri.

Rengeteg ember volt kíváncsi az ismert műsorvezetőkre, több százan várták, hogy egy közös képet csinálhassanak kedvenceikkel, esetleg egy-egy ajándékkal gazdagodhassanak.

„Debrecen az egyik kedvenc városunk, ha összesíteni kellene, hol voltunk az elmúlt tíz évben a legtöbbször, akkor Debrecen és Sopron vetélkedik egymással”

– mondta el kérdésünkre Rákóczi Feri.

Bár komoly szervezést és rengeteg előkészületet igényel az, hogy zökkenőmentesen, élőben sugározzák egy kitelepített stúdióból az adást, mégis megéri elmenni a vidéki nagyvárosokba is.

Fotó: Kiss Dóra

– Sokkal impulzívabb ez, azonnal látod, hogy amit csinálsz, milyen. A stúdióban egy kicsit későbbi érkezik visszacsatolás, nyilván írnak nekünk üzeneteket, de itt a helyszínen rögtön látod az arcokat, és oda tudsz lépni emberekhez, meg tudod szólítani őket, mindig van valami sztori – beszélt a roadshow szépségeiről Feri, hozzátéve: – Ez mindig feltölt bennünket, a jövőhéten nyilván elő fog kerülni az adásokban, hogy országot jártunk, mik történtek velünk, de a legfontosabb az a szeretet, amely ilyenkor árad irántunk.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!