Bulvár, celeb

2007.12.20. 10:32

Leo kórházba került

<p>A műsorvezetőnek veleszületett májbetegsége van. Valószínűleg azért lett rosszul, mert valamilyen méreganyag került a szervezetébe,ami egy fokozott reakciót váltott ki nála.</p>

Leo műsorvezetés közben lett rosszul, amit kollégái és főnökei vettek először észre.

- Amikor először tükörbe néztem, engem is megdöbbentett amit láttam. Nekem van egy ilyen zsilbert kórom ami annyit jelent, hogy ha egy picit feszültebb vagyok, vagy nem eszek rendesen akkor besárgul egy picit a bőröm, de most amit láttam bekellett látnom, hogy nem lehet így tovább műsort vezetni. A doki levette a vért és ahogy meglátott azt mondta, hogy innen nem mehetek ki és ennek bármi is lehet a vége ez nem játék.
Számomra nagyon ijesztő, hogy nem tudni még mindig, hogy ezek az értékek változni fognak-e, hogy esetleg ez változik felfelé, vagy kimenő stádiumban vagyok. Ezért minden reggel vért vesznek tőlem. Lelkileg nagyon megterhelő az, hogy ez most komolyra fordulhat – e vagy sem. Nagyon jók az orvosok és mindent megtesznek értem de benne van a levegőben, hogy bármi rossz is történhet.

Orvosai szerint az év hátralévő részét Leo biztosan a kórházban tölti, de család és barátok gondoskodnak arról, hogy szentestén se legyen egyedül.

- A karácsonykor nem is tudom elképzelni, hogy ne legyek otthon, mi azt mindig együtt töltöttük. Nálunk ez egy nagy családi szertartás, talán ez az év legnagyobb és egyben legfontosabb ünnepe. Ha nem jutok haza, akkor szerintem megoldják és befognak jönni.

A család mellett műsorvezető társai, és főnökei is folyamatosan látogatják őt. Mindennap valmi meglepetést kap tőlük, az sms-ek és a jókívánságok mellett kímélő ételekkel is ellátják.

Leo főnöke elárulta, hogy amikor észrevették, hogy kollégájuk besárgult, azonnal hazaküldték, de ez sem ment egyszerűen.

- Engem lehívtak, hogy nézzem meg a Leot mert nagyon furán néz ki, Lementem és egy picit megijedtem olyan színe volt, hogy ilyet én még nem is láttam, 10 perces kemény vitám volt a Leoval, hogy menjen haza – mesélte Wágner Tamás.

Reméljük Leo mihamarabb felépül és újra a képernyő elé állhat. Kollégái és barátai pedig addig is tartják benne a lelket.

Forrás: www.rtlklub.hu

  • Leó ezúttal Anett körül legyeskedik
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!