szon-sportoldal

2008.06.19. 08:55

Ezüstös ladányi termés

<p>Nem kis feladatra vállalkoztak a tizenkettedik alkalommal megrendezett nemzetközi asztalitenisz-verseny rendezői Püspökladányban, ahol a két napos viadal során több mint 200 indulót kellett versenyeztetni az igen szűkös teremben.</p>

A viadalok így mindkét napon késő estig tartottak, de a megyebeli indulóknak megérte a „szenvedés”, hiszen több éremmel térhettek haza.

A férfi párosok küzdelmében az apagyi ikerpár, Fodor Géza és István a döntőig menetelt, ahol a Horváth Ferenc, Bereczki Dezsődebreceni duótól szenvedtek vereséget. Ugyancsak második lett a szenior férfiak 50-60 év közötti versenyszámábana Kemecséről Apagyra tartó Márföldi István, ugyanebben a korcsoportban Gergely Gyula (Marso-Kemecse) a harmadik helyen zárt. Ha már szeniorok és Kemecse: a 40-50 évesek között Roskó László szerzett bronzérmet.

A fiatalok is letették névjegyüket, elsősorban az apagyiKozma Bálint, aki az újonc fiúk versenyében számos ranglista-helyezettet legyőzve a döntőbe jutott, ahol az országos rangsor ötödikje, a ceglédiEcsegi csak nagy csatában volt képes legyőzni.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!