szon-sportoldal

2008.04.14. 10:56

Kásától forrósodott a helyzet

<p>Fájdalmas vereséget szenvedett a Tuzsér hazai pályán a Tököllel szemben.</p>

Léket kapott a tuzsériak hajója. Eddig sem vitorlázhattak kedvükre, a háborgó habokban süllyedőfélben vannak. Egyedül a „vikingekre” számíthatnak a tengernyi kín közepette.

– Ilyen gyengén még egyszer sem játszottunk tavasszal – állapította meg Virovecz Pál, a tuzsériak kapitánya a Tököltől elszenvedett hazai vereség után (1–2). A labdarúgó NB II. Keleti csoport kiesőzónájában lévő csapatok csatájában Iván góljával a házigazdák jutottak előnyhöz a 67. percben, Gasparik bő negyedóra múltán egyenlített, a 91. percben Kása találatával immár a tököliek örvendezhettek. – El kell ismernem, hogy ez a realitás, ellenfelünk többet tett a győzelemért. Mielőtt megszereztük volna a vezetést, kapusunk, Nagy Zoli bravúrok sorozatát mutatta be. Az előny birtokában kapkodni kezdtünk, a tét megfogta csapatot. Védekezési hibák tömkelegét vonultattunk fel. A vereség után nagyon kicsi az esélyünk a bennmaradásra, de nem akarjuk feladni, tisztességgel folytatjuk a harcot. Még annyit: le a kalappal a Viking Kaos tagjai előtt, a hűséges szurkolói csoport tagjai még a BKV Előre otthonában is kitartottak az együttes mellett a 0–4 dacára.

Viking-hit
„Mi, szurkolók még hiszünk – igaz, egyre kevesebben – a bennmaradásban, amíg a matematikai esély megvan, és reméljük, hogy a játékosok is így éreznek” – idézet a Viking Kaos szurkolói csoport honlapjáról.

A bajnokság állása

A mezőny második fele:

9. Jászberény 28

10. Cegléd 27

11. Baktalórántháza 27

12. Orosháza 23

13. BKV Előre 22

14. Tököl 21

15. Tuzsér 16

16. Mezőkövesd 13

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!