szon-sportoldal

2008.04.22. 15:02

Újra a Vasas ellen az aranyért

<p>Április 30-án kezdődik a három nyert meccsig tartó női röplabda bajnoki döntő.</p>

Március közepén remekül szórakoztak a sportág szerelmesei a női röplabda Magyar Kupa-döntő láttán. Szépséghiba, hogy végül nem a finálénak otthont adó Betonút-NRK, hanem a Vasas győzött, ám a legtöbbet azok nyerték, akik részesei lehettek a sokáig emlékezetes csatának. Hamarosan megismétlődik a párharc, azonban ezúttal sorozatterhelésen esnek át a felek. Az NB I. Ligabajnokság aranyérme a tét.

– Meggyőző fölénnyel jutottunk be a döntőbe a BSE ellen – jegyezte meg Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője. – Az első meccsen a vártnál könnyebben sikerült megtörni ellenfelünket, és bár vesztettünk játszmát idegenben, a harmadik találkozón bebiztosíthattuk a továbbjutást. Ha kicsit visszafogottabb játékkal is, de nyertünk hétfőn, így készülhetünk az újabb fináléra. Akaratban és eredményességben egyaránt a BSE fölé nőttünk.

A másik párban úgyszintén három találkozó döntött, a Közép-európai Liga-résztvevő Gödöllő viszonylag könnyen megadta magát

– Várható volt a Vasas sikere, hiszen a Gödöllőt átigazolási nehézségek és sérülések sújtották az elmúlt időszakban. A Vasas játékosállománya és szurkolótábora egyaránt izgalmas döntőt ígér, természetesen szeretnénk a kupadöntővel ellentétes végkifejletű eredményt elérni.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!