szon-sportoldal

2008.03.25. 11:49

Két döntetlen a Dunaújvárossal

<p>Utánpótlásfoci: A Nyírsuli ifjúsági csapat közül az U 19-es és az U 17-es is 1–1-es döntetlent ért el Dunaújvárosban, ahol a nagyobbak hatalmas győzelmi lehetőséget szalasztottak el, hiszen tizenegyest is hibáztak.</p>

Kiemelt ifjúsági bajnokság
U 19: Dunaújváros–Nyírsuli 1–1 (1–0)
Nyírsuli: Gégény – Matejkó, Bodó, Gál N., Csáki J. – Papp Á., Makai (Böszörményi) – Hokk Á., Csáki R., Tárkányi (Dósa) – Lakatos L. Edző: Szatke Zoltán. A hazai csapat már a 2. percben vezetést szerzett, a Nyírsuli jól küzdött, de helyzeteket és tizenegyest is hibázott, így meg kellett elégednie a döntetlennel a játékra alkalmatlan pályán vívott találkozón. Gól: Csáki R. Jó: Papp Á., Tárkányi, Bodó, Lakatos L.

U 17: Dunaújváros–Nyírsuli 1–1 (1–1)
Nyírsuli: Janda – Szántó, Papp L., Pócsi, Hokk B. – Ráti, Bíró, Kövér, Szabó T. – Batizi, Makula. Edző: Gáspár László. Nagy küzdelemben bármely csapat nyerhetett volna. Gól: Batizi. Jó: Janda, Papp L., Hokk B., Bíró, Kövér.

Másodosztályú ifjúsági bajnokság
U 19: Eger–Nyírsuli II 2–4 (1–3)
Gól: Soós, Liptai, Balázs, Karasz.
U 17: Eger–Nyírsuli 1–2 (1–1)
Gól: Hegyesi, Somogyi.

Nike Kupa, Kunszentmárton
U 15: Nyírsuli–Diósgyőr 1–1 (gól: Nagy K.), –Debreceni Olasz Focisuli 1–1 (gól: Kozma), –Tiszaújváros 3–0 (gól: Nagy K., Kozma, Phrakonkham). Végeredmény: 3. Nyírsuli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!