szon-sportoldal

2008.03.25. 10:43

Feljebb léphetnek a bátoriak

<p>A nyírbátori férfi asztaliteniszcsapat hétvégi győzelmével biztossá vált, hogy Lukács Balázsék a következő évben az NB I-ben szerepelhetnek. Bravúros sikert aratott az Apagy Szolnokon.</p>

NB I., férfi
Jászkun Volán–Apagy SE 6–12
A kiesés ellen küzdő szolnokiak ellen remekül kezdtek az apagyiak, 5–1 és 11–2 után már nem volt kérdéses győzelmük. Győztek:Hodász, Sallai 4-4, Fodor I. 2, a Hodász, Sallai és a Fodor I., Fodor G. páros.
NB I., női
Petőfi DSE Salgótarján–NAC Benczúr Nyíregyháza 4–14
Jónyer István lányával a soraiban sem tudta megakadályozni a a salgótarjáni csapat a nyíregyháziak kiütéses győzelmét. Gy.:Davidovics, Karádi 4-4, Badarász 3, Masason 2, a Masason, Davidovics páros.
NB II., férfi
Nyírbátori ASE–Debreceni ABE 17–1
Ezzel a győzelemmel matematikailag is NB I-esnek vallhatja a magát a Nyírbátor. Gy.:Lukács B., Kiss Zs., Szöllősi T., Szarka 4-4 és a a Lukács B., Szöllősi T. páros.
NB III., férfi
Tallódi Csempe Oros-ASE III–Várda ASE 13–5
Jó kis megyei rangadó kerekedett a mérkőzésből, amelyen igazolódott a papírforma. Gy.: Poór, Oszlánszki L. 4-4, Király 3, Benga és a Király, Poór páros 1-1, illetve Újvári 2, Aradi, Pokol P. és az Aradi, Nagy I. páros 1-1.
Marso-Kemecse–Püspökladány 8–10
A már szokásosnak mondható, legkisebb különbség vereségét szenvedte el a kemecsei csapat. Gy.:Márföldi 3, Gergely Gy. 2, Pásztor T., Szombati és a Márföldi, Pásztor T. páros.
Debreceni ASE–Nyírtét-ASE II 17–1
A listavezető otthonában nem volt esélye a vendégeknek, de a a különbség egy kicsit túlzott. Gy.: Ráti 1.
TEVA-Debrecen II–Mátészalkai MTK 9–9
Biztos győzelmet engedett ki a kezéből a szalkai gárda. Gy.: Szabó S. 4, Paszternák 3, Hegedűs T. és a Hegedűs T., Hegedűs Z. páros 1-1.

 

– Bodnár Tibor –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!