Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.24. 16:32

Környezetüket óvják szemétszedéssel a fehérgyarmati gimnazisták

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium tanulói a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület felhívására, az „Ember és Természet” környezetvédelmi vetélkedő I. fordulójának záró feladataként szemétszedési akcióban vesznek részt 2013. április 26-án (pénteken) 13 órától a Fehérgyarmat – Tunyogmatolcs közötti régi műút melletti területen.

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium tanulói a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület felhívására, az „Ember és Természet” környezetvédelmi vetélkedő I. fordulójának záró feladataként szemétszedési akcióban vesznek részt 2013. április 26-án (pénteken) 13 órától a Fehérgyarmat – Tunyogmatolcs közötti régi műút melletti területen. A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program és az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap által támogatott pályázat feladataként a Szamos folyó közelében található illegális hulladéklerakókat kell feltérképezniük és megszüntetniük az akcióban részt vevő diákoknak.

Az iskola tanulói közül 50-60 diák és felügyelő tanáraik vesznek részt a megvalósításban, hogy önkéntes munkájukkal szebbé és tisztábbá tegyék környezetünket.

Márton József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!