Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.07. 13:36

Születésnap a vasmegyeri idősek otthonában

<p>Vasmegyer - Az ünnepség most is bebizonyította, hogy egy kis összefogással szebbé, békésebbé tehető a bentlakó idős emberek élete.</p>

A vasmegyeri Szociális Szolgáltató Központ Idősek Otthona június 20-án ünnepelte fennállásának 5. évfordulóját. A megemlékezésre meghívást kaptak a község képviselői, a polgármesteri hivatal dolgozói, intézmények vezetői és a fenntartó képviselői.

Az ünnepélyt a dombrádi mazsorettcsoport növendékei nyitották meg, melyet Vass Imre polgármester és Nagy Gézáné intézményvezető köszöntője követett. A lakók éneke és verse sokaknak csalt könnyet a szemébe. Ezt a hangulatot Bánfi Attiláné hozzátartozó saját versének felolvasása még meghittebbé varázsolta.

A délutánt a nagyhalászi Bel Canto női kar tette még színesebbé Nagy Péter karvezető vezényletével. Az ünnepélyt követően a község óvodájának konyháján készült svédasztal várta a vendégeket. Mint ahogyan az elmúlt öt évről, úgy erről a napról is elmondható, hogy egy kis összefogással, szebbé, békésebbé tehető a bentlakó idős emberek élete.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!