Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.03. 06:06

Nyíregyháza szégyene: Szemét a belvárosi sarokban

<p>Nyíregyháza - Olvasóink ismét egy visszataszító, turistariogató dologra hívták fel figyelmünket: Nyíregyháza belvárosában, a piros ház egyik bejáratánál folyton szemetes az átjáró - nem is kicsit! <dia width="900" height="700" alt=" Nyíregyháza szégyene: Szemét a belvárosi sarokban 2008.07.02"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_Ny_regyh_za_sz_gyene__Szem_t_a_belv_rosi_s/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt=" Nyíregyháza szégyene: Szemét a belvárosi sarokban 2008.07.02" /></a></dia></p>

Hol sörösdoboz, hol tányér, hol kenyérdarabok vagy feles-üvegek "díszítik" az átjárót, és néha napján még egy kis vizelet-foltot is mepillanthat, akinek "szerencsés" napja van.


Fertő, szemét, piszok, vagy akár utcalányok Nyíregyházán és környékén? Látta? Elcsípte? Lefotózta, vagy videót készített róla? Küldje el nekünk! Vadásszuk együtt Nyíregyháza szégyenét! Várjuk fényképét, videóját vagy javaslatát a [email protected] címre!


Kapcslódó cikkek:

 

     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!