Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.09. 07:10

Nyíregyháza szégyene: Játszótér?

<p>Nyíregyháza - Mellékelten küldök néhány képet, melynek eredetie&#160;elnyerhetné a város szégyene címet - írta olvasónk. <dia width="900" height="700" alt="Nyíregyháza szégyene: Játszótér? 2008.07.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ny_regyh_za_sz_gyene__J_tsz_t_r__2008_07_08/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nyíregyháza szégyene: Játszótér? 2008.07.08." /></a></dia></p>

"A felvételek az Arany János és Vécsey utca közötti egykori játszótérről készültek. A gyerekek egykori játszóparkja már csak a múlté. Először kiszedték az "elavult" játékszereket, majd a gyöngykavicsos utat és füves területet tönkretették az itt folyó építkezések.

Ígéretek voltak a park rendbetételére, de hiába fejeződtek be az építkezések, a szépítésből nem látunk semmit. Eső után pedíg nemhogy csúnya a látvány, de kaotikus állapotok uralkodnak e helyen. A hétfői éjszaka után olyan az egész, mintha a Vöröstenger költözött volna ide, nem beszélve arról, milyen nagyszerű táptalaj ez a szúnyogoknak és más élősködőknek.Vajon lesz ebből valaha legalább pihenőpark?" - tette fel a kérdést Tímea, nyíregyházi olvasónk...


Fertő, szemét, piszok, vagy akár utcalányok Nyíregyházán és környékén? Látta? Elcsípte? Lefotózta, vagy videót készített róla? Küldje el nekünk! Vadásszuk együtt Nyíregyháza szégyenét! Várjuk fényképét, videóját vagy javaslatát a [email protected] címre!


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!