Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.06. 16:37

Előttünk kovácsolják majd a fegyvereket

<p>Nyíregyháza - A térség gazdasági és társadalmi életéről, üzleti lehetőségeiről szól továbbra is a Kelet-Nyugat Expo, melyet idén is a Bujtosi Szabadidő Csarnokban rendeznek meg június 5-8. között.</p>

A térség gazdasági potenciálját is felvillantja az idei Kelet-Nyugat Expo, amely ebben az évben nagykorúvá válik: 18. alkalommal rendezik meg a hagyományos helyszínen, Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban június 5-8. között.

Minderről a szervezők nevében Lendvai István beszélt a keddi sajtótájékoztatón, amelyen számos újdonságról és érdekességről is szó esett.

lyen az I. Nemzetközi Dísz- és Fegyverkovács Mesterek Versenye, melyre tucatnyi fegyverkovács nevezett versenymunkával illetve vállalta a megmérettetést a közönség előtt. Nem titok: a reneszánsz ünnepségsorozat jegyében egy reneszánsz csatabárdot készítenek majd el a megadott szakrajz alapján.

A látványos programok mellett az expo továbbra is a térség gazdasági és társadalmi életéről, üzleti lehetőségeiről szól, nagy hangsúlyt helyezve a nemzetközi kapcsolatépítésre – több ország képviselteti magát, de Szlovákia például önálló standdal jelenik meg.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!