Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.23. 09:48

A közönség a paszabi Nikit választotta!

<p>Paszab, Budapest - Csütörtök este nem csak egész Paszab, egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, hanem Magyarország lakossága is a paszabi történelemtanárnőt: Gégény Nikolettát választotta! <dia width="900" height="700" alt="A közönség a paszabi Nikit választotta! 2008.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_k_z_ns_g_a_paszabi_Nikit_v_lasztotta__200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A közönség a paszabi Nikit választotta! 2008.05.23." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.informacio/dobo-agnes-kiralyno-szepseg-debrecen-video.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.informacio/freire-szilvia-kiralyno-szepseg-rtl-klub-gyoztes.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

9:45: - Bár a próbákon mindig nagyon hosszúnak tűnt a műsor, a tegnap esti döntő számomra néhány pillanatnak tűnt csupán – mesélte lapunknak Niki, aki sajnálja, hogy véget ért a több hónapos verseny.

– Máris hiányoznak a lányok, hiszen nagyon jó csapatot alkottunk, annak persze kimondhatatlanul örülök, hogy én kaptam a legtöbb közönségszavazatot. A döntőn remek volt a hangulat, és bár a színpadra lépés előtt mindannyian rettenetesen izgultunk, amint kiléptünk a közönség elé, elszállt a félelmünk. A finálé alatt folyamatosan biztattak bennünket, a műsor alatt nagyon sok dicséretet kaptunk, így az egész versenyt egy valóra vált álomként éltem meg – mondta, s azt is elárulta, hogy a döntőt követő party is fergeteges hangulatban zajlott.

Niki a hét végét pihenéssel tölti, boldog, hogy végre találkozhat a családjával, s a barátaival, akiket több mint két hete nem látott.

Forrás: rtlklub.hu

8:20: A paszabi iskola igazgatónőjének véleménye

- Nagyon-nagyon örülünk Niki sikerének, és büszkék vagyunk rá - kezdte Tajthy Istvánné, a paszabi Turi Sándor Általános Iskola vezetője. - Természetesen az egész iskola, mind a tanári kar, mind a gyerekek neki drukkoltak.

- Kicsit csalódott voltam a csütörtöki döntő alatt, amikor Nikoletta neve nem szerepelt az első 5 helyezett között, de annál nagyobb öröm volt számomra, mikor kiderült: a közönség Nikit választotta. Úgy gondolom, a közönség véleménye nagyon sokat számít! Gratulálunk Nikinek, puszival várjuk haza, Paszabra!

8:00: Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. „A Királynő” címmel csütörtök este rendezte meg a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek összevont hivatalos magyarországi döntőjét.

Az RTL Klub csütörtök esti műsorában a 24 éves Freire Szilvia fejére került a korona. Miss World Hungary-t 21 lány közül választotta ki egy 12 tagú zsűri. A korona mellett egy autót, egy számítógépet és nyelvtanfolyamot nyert a királynő, aki egy évig viselheti a kitüntető címet.

A közönségdíjat a "mi Nikink", a 24 éves paszabi történelem tanárnő, Gégény Nikoletta vehette át.

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa, Vékony Katalin -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!