Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.16. 10:43

Tíz napot hamisított az autós Tiszabercelen

<p>Tiszabercel - Tiszabercelen igazoltattak egy autóst kedden az Ibrányi Rendőrőrs munkatársai. A 22 éves sofőr által átadott forgalmi engedélyben a jármű műszaki érvényességi ideje tollal át volt írva.</p>

A fiatalember nem tagadta, hogy az adatokat ő javította át. Mindössze tíz nappal toldotta meg a határidőt; április 15-ét 25-ére korrigálta. A rendőrség közokirat-hamisítás bűntette miatt indított eljárást - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

További rendőrségi hírek megyénkből:

  • Használt utalványokat loptak Bökönyben
    Egy teherautósofőr feljelentése szerint kedden délben egy bökönyi bolt előtt árupakolás közben járművéből valaki 604.800 Ft értékű, de már felhasznált és lepecsételt vásárlási utalványt tulajdonított el.
  • Meghallották a betörőt Kocsordon
    A mátészalkai kapitányság Kocsordon szolgálatot teljesítő körzeti megbízottai kedden éjszaka arra a zajra figyeltek fel, amit egy presszó hátsó ajtajának kifeszítése okozott.
  • Elfogások Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
    A Máriapócsi Rendőrőrs munkatársai április 15-én reggel Kállósemjén községben fogtak el egy 30 éves helybeli férfit, akit jogerősen kiszabott börtönbüntetés meg nem kezdése miatt körözött a bíróság.
  • Lakásbetörés Nyírteleken
    Ismeretlen tettes tört be 15-én napközben egy nyírteleki házba. A betörő az ajtót feszítette ki, majd pénzt, arany ékszereket és műszaki cikkeket tulajdonított el összesen 1.500.000 Ft értékben.
  • Elloptak egy robogót Kisvárdán
    Egy kisvárdai ház udvaráról loptak el egy 150.000 Ft értékű Aprilia robogót. A bűncselekményt valamikor április 13-án éjjel és 15-én reggel között követték el. A rendőrség ismeretlen tettes után indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!