Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 12:11

Árokba esett egy kis teherautó Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Leszorították, korlátot tört, árokba esett kedden délelőtt egy kisteherjármű Nyíregyházán, a szabálytalanul előző autós nyom nélkül elment a helszínről. A 38-as főútat emiatt szakaszonként teljesen le kellett zárni. <dia width="900" height="700" alt="Árokba esett egy kis teherautó Nyíregyházán 2008.04.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokba_esett_egy_kis_teheraut__Ny_regyh_z_n/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Árokba esett egy kis teherautó Nyíregyházán 2008.04.01." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-nyiregyhaza-arokba-esett-kisteherauto.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Rákóczi úton tartott a belváros felől Nyírtelek irányába egy áruszállító kis teherjármű kedden délelőtt. Az Érpatak fölött átívelő híd előtt egy szemből érkező jármű előzés közben leszorította a kis teherautót az útról, annak sofőrje oldalra kormányzott, a jármű pedig felszaladt a híd padkára, letörte a korlátot, majd a hídon túl az árokba billent.

Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős, a forgalmat szakaszonként teljesen leállították a helyszínelés és a műszaki mentés idejére. Az előzést végrehajtó jármű nyom nélkül elment.

Kapcsolódó cikkek:

Kerítésnek ütközött egy autó Pap közelében
Egy Skoda haladt Pap felől Nyírlövő felé az esti órákban. A jármű (valószínűleg a helytelenül megválasztott sebesség miatt) a Nyírlövő helységjelző tábla előtt balra letért az úttestről, majd kerítésnek csapódott.  

Felborult egy betonágyú Nyíregyházán
Megsüllyedt a talaj egy betonágyú egyik kereke alatt, és emiatt feborult az eszköz Nyíregyházán, a Tavasz utcán hétfőn.

Ismeretlent gázolt halálra egy külföldi jármű Ököritófülpösnél
Ököritófülpös közelében egy angol rendszámú kisbusz gázolt halálra egy ismeretlen személyazonosságú középkorú férfit, aki feltehetően kerékpárját javította a sötétben.

Kis araszolás, kis karambol Záhonynál
Péntek este egy Polski Fiat 126-os haladt Záhony felől a 4-es főút irányába. A vezetője a kamionsor miatt nem látta be rendesen a kereszteződést, ezért az autójával egyre előrébb araszolva kereste a jobb rálátást a főútra.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!