Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.15. 13:45

Kerékpáros verseny Kisvárdán

<p>Kisvárda - Április 11-én a Somogyi Rezső Általános Iskolában került megrendezésre a kerékpáros iskola kupa területi döntője, amelyen 10 iskola képviseltette magát 40 versenyzővel. <dia width="900" height="700" alt="Kerékpáros verseny Kisvárdán 2008.04.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ker_kp_ros_verseny_Kisv_rd_n_2008_04_15_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kerékpáros verseny Kisvárdán 2008.04.15." /></a></dia></p>

A vetélkedő Kresz elméleti és kerékpáros ügyességi számokból állt, amelynek lány, fiú I., II. helyezettjei jutottak tovább a megyei versenyre. Az I.- III. helyezettek csapatai oklevelet, az egyéni I.- III. helyezett lányok és fiúk oklevelet és tárgyjutalmat is kaptak.

A vetélkedő a hasznossága mellett nagyon jó hangulatban telt. A gyermekeket és kísérőiket szendvicsekkel és üdítővel vendégeltük meg.

A Kisvárda Rendőrkapitányság évről-évre nagy erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy az ilyen jellegű vetélkedőkre minél nagyobb számba vonja be a térség általános iskoláit, ezzel is törekszünk, hogy az ifjúságot közlekedési szabályok betartására neveljük.

Labancz András, rendőrszázados

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!