Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 10:55

Hogyan tovább, Vasmegyer?

<p>Vasmegyer - Az önkormányzat keresi tovább az alternatívákat, a megtakarítási formákat a működőképesség érdekében.</p>

A vasmegyeri lakosság leszavazta a Kék községgel való körjegyzőséget szombat este. Vass Imre polgármestert arról kérdeztük: Hogyan tovább?

– A következő tetsületi ülésen értékeljük a falugyűlésen elhangzottakat. A képviselők úgy nyilatkoztak a rendezvényen, hogy lakossági nyomásra nem lesz körjegyzőség, de erről még testületi döntés is kell. Gondolom, a döntésüket már nem fogják megváltoztatni.

Keressük továbbra is azokat a lehetőségeket, amelyek többletforrást jelenthetnek. Keressük az alternatívákat, a megtakarítási formákat a működőképesség érdekében. Bármilyen megoldási lehetőséget is találjunk, arról még időben tájékoztatjuk a lakosságot, mert úgy látom, az egyik sarkalatos kérdés az volt a falugyűlésen, hogy nem jutottal az emberekhez fontos információk.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!