Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 09:53

Sérült tankból csorgott az olaj az útra Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Csütörtök éjszaka egy lengyel rendszámú kamion sérült üzemanyag tartálya miatt riasztották a tűzoltókat Nyíregyházán, mert olaj folyt az útra. <dia width="900" height="700" alt="Sérült tankból csorgott az olaj az útra Nyíregyházán 2008.03.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/S_r_lt_tankb_l_csorgott_az_olaj_az__tra_Ny_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sérült tankból csorgott az olaj az útra Nyíregyházán 2008.03.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-kamion-olaj-baleset-nyiregyhaza_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A sofőrrel nagyon nehéz volt kommunikálni, mert csak lengyel nyelven beszélt, de azt sikerült a Széna tér közelében megálló kamion vezetőjével megértetni, hogy ott nem maradhat. Egyfelől az úton elcsorgatott gázolaj volt balesetveszélyes, másrészt az éjszakai forgalmat ugyan nem nagyon akadályozta, de a nappalit biztosan jelentősen zavarta volna.

A rendőrök segítettek a riasztott nyíregyházi tűzoltóknak, akik a speciális daru segítségével lépésben vontatták a kamiont néhányszáz méterrel távolabb biztos helyre, amit a kereszteződésben a rendőrök biztosították.

Kapcsolódó cikkek:

Almaszállító kamion borult fel
Valószínűleg elaludt a sofőr, ezért borult fel egy almát szállító szlovák kamion az M7-es autópályán.

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópályán
Kigyulladt egy kávét szállító kamion az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében.

Olaj folyt a 36-os főútra
A 36-os főúton pedig mintegy 1,5 kilométer hosszan olaj került az úttestre.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!