Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.17. 16:59

Élhetőbb várost és nyugalmat szeretnénk

<p>Nyíregyháza - Rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a Jobbik mondataira Nagy László alpolgármester. Hangsúlyozta: a Kossuth téri tüntetők szavai és cselekedetei továbbra sem fognak elfogadást nyerni Nyíregyházán, nem szolgálják a város békéjét.</p>

Nagy László alpolgármester Gyüre Csaba, a Jobbik megyei elnökének hétfőn délután megtartott sajtótájékoztatójára reagálva elmondta: a hivatalos ünnepségen, koszorúzáson csak a törvényesen bejegyzett szervezetek vehettek részt, a Kossuth téri tüntetők és a Nemzeti Őrsereg működésének törvényes háttere máig sem tisztázott. Az ünnepség után természetesen mindenki másnak lehetősége volt elhelyeznie a kegyelet virágait. Tény: a városlakóknak elege van a hangoskodó tüntetőkből, akik nem segítik a békés együttélést, a nemzet egységét, és politikai csatatérnek használják a Kossuth teret.
– A polgármester asszony nem fog lemondani, a Városháza elé szervezett tüntetés pedig értelmetlen és felesleges. A Kossuth téri tüntetők szavai és cselekedetei továbbra sem fognak elfogadást nyerni Nyíregyházán, nem szolgálják a város és a haza előrehaladását, békéjét. 25-30 ember rögeszméje nem bélyegezhet meg egy várost. Üzengetés, felszólítás helyett értelmes párbeszédre hívjuk a Jobbikot – mondta el Nagy László.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!