Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.17. 14:05

Köszönet a ramocsaházi szülőknek

<p>Ramocsaháza - A tavasz első virágainak, a hóvirágnak, és ibolyának a színeiben: ibolyakék szoknyában és nyakkendőben léptek színpadra. Vetítéssel zártuk a műsorunkat, melyben gyerekek mondták el, mire és hogyan tanítjuk mi nők őket.</p>

Ramocsaházán, a Nyárády Mihály Általános Iskolában dolgozom, a 2. osztály tanító nénije vagyok. Március 8-án 14órakor ünnepélyes keretek között köszöntöttük községünk női lakosait a Művelődési Házban. Simon József polgármester ünnepi köszöntőjében így fogalmazott: ,, A nők nélkül nincs élet, boldogság, öröm és bosszúság. Ők azok, akik nem csak adják az életet, hanem éltetik is azt.” A köszöntő után iskolánk tanulói léptek fel, tánccal és irodalmi–zenés műsorral. Az első osztály egy twistet, a hatodikos lányok formációt táncoltak.

A második osztály a tavasz első virágainak, a hóvirágnak, és ibolyának a színeiben: ibolyakék szoknyában és nyakkendőben léptek színpadra. Vetítéssel zártuk a műsorunkat, melyben gyerekek mondták el, mire és hogyan tanítjuk mi nők, anyukák a gyermekeinket. A műsort követően a nézők egy-egy cserép korallvirágot kaptak, mellyel a községünk vezetői kedveskedtek a női lakosoknak.
Ezúton szeretném megköszönni a második osztály szülői munkaközösségének a segítségét, hozzáállását, melyet a műsor elkészítéséhez nyújtottak. Öröm velük együtt dolgozni. Köszönet Tóth Sándorné Bunkóczi Mónikának, aki a gyermekek ruháit készítette - írta Szegedi Imréné Ramocsaházáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!