Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.19. 16:25

Kis koccanás, nagy torlódás Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Teljesen leállt a forgalom szerda délután Nyíregyházán, a Vay Ádám körúton, a Dózsa György utca és a Hunyadi utca között egy koccanás miatt. <dia width="850" height="630" alt="Kis koccanás, nagy torlódás Nyíregyházán 2008.03.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kis_koccan_s__nagy_torl_d_s_Ny_regyh_z_n_20/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kis koccanás, nagy torlódás Nyíregyházán 2008.03.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/koccanas-baleset-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A belső sávban haladó autóbusz mellett a külső sávban egy Opel típusú haszonjármű iparkodott előre, de egy tábla útját állta.

A jármű átlógott a sáv vonalon, és nekiütközött az autóbusznak. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár sem volt jelentős, de a helyszínelés idejére leálló forgalom miatt többen gyalog próbáltak a kaotikus ácsorgásból menekülni. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására.

Kapcsolódó cikkek:

Jó estét, itt a rakamazi rendőrség?
Akár így is köszönhetett volna az a sofőr, aki hétfőről keddre virradó éjszaka érkezett a kerítés ledöntése után a rakamazi rendőrőrs udvarára.  

Kamion tolta maga előtt a kiskocsit Nyíregyházán
Két lengyel rendszámú kamion tartott Nyíregyháza belvárosa felől Nyírtelek irányába hétfő éjszaka, csak az Árok utcáig értek.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!