Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 06:11

Húsvéti közlekedés vonattal és busszal

<p>Nyíregyháza - A húsvéti ünnepek miatt várható növekvő utasforgalom zavartalan kiszolgálásának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok március 23-25 között. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/husveti-autobusz-menetrend/cn/szon-news-km_01-20080318-055250"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B>Húsvéti autóbusz menetrend</A></p>

Sínen lesznek az ünnepek: több kocsit indít a MÁV

Módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok március 23-25 között.

A legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősített, a szokásosnál több kocsival közlekedtet szerelvényeket a MÁV-START Zrt. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése miatt érdemes elővételben menet- és helyjegyet váltani. Az ünnepi menetrend-változásról a MÁV-DIREKT vonalon adnak tájékoztatást: 40/49-49-49.

A vonatok ünnepi közlekedése

Március 23-én (húsvét vasárnap) az ünnepnapi menetrend,
Március 24-én (húsvét hétfőn) a vasárnapi menetrend,
Március 25-én (kedden) a hétfői menetrend lesz érvényben.

Húsvéti autóbusz menetrend

A húsvéti ünnepek körüli napokon és a tavaszi tanítási szünetben a távolsági, helyiközi és helyi autóbuszjáratai az alábbi menetrendi naptár szerint közlekedteti a Szabolcs Volán Zrt.

A tájékoztató kizárólag a Szabolcs Volán által üzemeltetett menetrend szerinti járatokra vonatkozik, más társaságok eltérő munkarendben is közlekedhetnek.

A buszok ünnepi közlekedése

Március 20., csütörtök: munkanap, a hét utolsó iskolai előadási napja
Március 21., péntek: a hét utolsó tanszünetes munkanapja
Március 22., szombat: szabadnap
Március 23., vasárnap: munkaszüneti nap
Március 24., hétfő: a hét első tanszünetes munkanapját megelőző munkaszüneti nap
Március 25., kedd: a hét első tanszünetes munkanapjaMárcius 26., szerda: munkanap, a hét első iskolai előadási napja
Március 27., csütörtök: munkanap, iskolai előadási nap


Rendkívüli járatok Nyíregyházán

2008. március 24-én húsvéthétfőn a Szabolcs Volán Zrt. a Nyíregyháza város önkormányzatának megrendelése alapján rendkívüli járatokat indít a Kertvárosból az Alma utcáról valamint Örökösföldről Sóstógyógyfürdőre. A járatokat az utasok térítésmentesen vehetik igénybe.

A Kertvárosból és az Alma utcáról 10.00; 11.00 valamint 13.00 órakor az Örökösföldről 10.00 órától 16.00 óráig 30 percenként indulnak a járatok Sóstógyógyfürdőre.
A Kertvárosba és az Alma utcára Sóstógyógyfürdőről 14.00 15.00 16.00-kor indulnak a járatok.
A járatok útvonala a következő:
Kertváros: Szélsőbokori úttól a Búza térig a 17-es járattal megegyező majd a Búza teret követően Kossuth u. ezt követően a 8-as járatéval megegyező. Sóstógyógyfürdőtől vissza szintén ezen az útvonalon közlekednek az autóbuszok.
Alma u. a 2Y-os járatéval a Kodály Zoltán ált. iskoláig megegyező ezt követően Dózsa Gy. u. Korányi F. u. a Vadász Csárdánál balra a Kemecsei útra a felüljárónál jobbra Sóstógyógyfürdő felé. Sóstógyógyfürdőről vissza szintén ezen az útvonalon közlekednek az autóbuszok.
.
Örökösföldről: Szalag u. - Család u. - Szegfű u. - Dózsa Gy. u. Korányi F. u. a Vadász Csárdánál balra a Kemecsei útra a felüljárónál jobbra Sóstógyógyfürdő felé. Sóstógyógyfürdőről vissza szintén ezen az útvonalon közlekednek az autóbuszok.


A járatokat városon belüli utazásra nem lehet igénybe venni.

Kapcsolódó cikkek:

Az ünnepi menetrendről itt tájékozódhat!

További információkat a Szabolcs Volán honlapján talál!

Új menetrend, új árak a Szabolcs Volánnál

Az új menetrendkönyv már a műholdas mérések alapján megállapított kilométer távolságokat tartalmazza.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik