Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.24. 08:36

Átadták a Bencs Károly díjakat

<p>Nyíregyháza (KM) – A megyeszékhely önkormányzata pénteken este rendezte meg a hagyományos karácsonyi koncertet, melyet követően a koncert a Kodály iskolában rendezett fogadáson adták át a Bencs Kálmán-díjakat.</p>

Ebben az évben az Oltalom Szeretetszolgálat, a KÖZMŰ GENERÁL Kft. és Szilágyi András vehette át a Bencs Kálmán-díjat Csabai Lászlóné polgármestertől és dr. Szemán Sándor jegyzőtől.

Az Oltalom Szeretetszolgálat 2004-ben nyújtott be pályázatot többfunkciós hajléktalan ellátó komplexum megvalósítására, az ünnepélyes átadás idén októberben volt: a beruházás méltán nevezhető 2007 kiemelkedő teljesítményének. A díjat Laborczy Géza, az Oltalom Szeretetszolgálat igazgató lelkésze vette át.

A KÖZMŰ GENERÁL Kft. végezte idén a városi közterületek humanizálása projekt keretében az Ungvár sétány felújítását. Kiváló minőségű munkájukkal, személyes közreműködésükkel, folyamatos kommunikációjukkal és mérhetetlen türelemmel segítették a projekt sikerét. A díjat Kiss György, a kft. ügyvezetője vette át.

Szilágyi András a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgató-helyettese elévülhetetlen érdemeket szerzett az M3 autópálya Polgár utáni szakaszának továbbépítésében. Az autópálya-átadás az idei év egyik kiemelkedő teljesítménye, melyhez Szilágyi András műszaki ismereteivel és tudásával hozzájárult.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!