Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.27. 20:04

Nem szomorkodnak a meg nem nyert milliók miatt

<p>Nyíregyháza – Ma este indult útjára az RTL Klub új kvízműsora, a Széf, melynek első adásában egy nyíregyházi testvérpár küzdött a milliókért – sajnos sikertelenül.</p>

A hölgyek azonban nem szomorkodnak, sőt, azt mondják, rendkívül kellemes emlékeik vannak a vetélkedőről. Magyarné Bartha Erzsébet, a testvérpár egyik tagja portálunknak elmondta: nem úgy fogják fel, hogy sokat vesztettek, hanem úgy, semmit sem nyertek, így pedig mindjárt jobb!

– Egy családi összejövetelen voltunk, amikor megláttuk a felhívást a televízióban, és ZsuzsivalSpitzmüllerné Ember Zsuzsanna, a szerk. – azonnal elhatároztuk, hogy jelentkezünk. Bár volt egy elbeszélgetés, azt nem tudtuk, hogy milyen kérdésekre számíthatunk, így nem is nagyon készültünk. Nagyon kellemes emlékeink vannak a felvételről, mindenki kedves volt velünk, így nem szomorkodunk azért, mert nem sikerült nyernünk.

Nem hibáztattuk egymást, hiszen egy nagy élménnyel lettünk gazdagabbak – mondja Magyarné Bartha Erzsébet, akitől megtudtuk, hogy a karácsonyt családi körben ünnepelték: természetesen együtt volt az egész család.

Kapcsolódó cikkek:

 

- Száraz Ancsa -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!