Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.26. 14:48

Támadás a székház ellen

<p>Vásárosnamény, Nyíregyháza - Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az MSZP nyíregyházi székházában Szabó Barnabás választókerületi elnök hétfőn, a vásárosnaményi pártszékház elleni támadással kapcsolatosan.</p>

– Hétfőn munkakezdéskor derült ki, hogy a vásárosnaményi MSZP székházat a hétvégén eleddig ismeretlen elkövetők feltörték, s az irodából elvittek egy számítógépet, amelyen a párttagok és szimpatizánsok nevei és más bizalmas adatait tároltuk. Megtettük a rendőrségen a feljelentést, akik elkezdték az ügyben a nyomozást. A napokban értesítjük azokat a személyeket, akiknek adatai a gépben voltak, hogy ne érje őket váratlanul valamilyen megkeresés. Véleményünk szerint ez nem egyszerű köztörvényes bűncselekmény volt, ugyanis a székházban más irodák is voltak, emellett a helyiségben található másik számítógépet nem vitték el – mondta el Szabó Barnabás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!