Sport

2019.04.06. 19:31

Három gól, három pont: DVSC-siker az MTK ellen

Debrecen - A Loki 3–1-re győzte le az MTK csapatát Debrecenben, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

Debrecen - A Loki 3–1-re győzte le az MTK csapatát Debrecenben, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A Debrecen nagyon jól kezdte a mérkőzést, gyors, kombinatív játékkal lepte meg a vendégeket. Olyannyira, hogy a Loki hátvédje, Ferenczi János már az 5. percben megszerezte a vezetést. A következőkben is maradt a Loki-fölény: a vendégcsapat ötlettelenül, lelkesedés nélkül gurigázott, a hazai gárda pedig sziporkázott. Remek cselek, hosszú indítások jellemezték a debreceniek játékát, majd jött Ferenczi második gólja. Ezt követően néhány percnyi jó teljesítmény után a Loki mintha könnyelműen kezdte volna venni a mérkőzést. Ponttalan passzokkal és kevesebb lelkesedéssel futballoztak, végül Torghelle talált be, 2–1-re módosítva az állást. A félidő végére kiegyenlített játék folyt a pályán, helyzet már nem akadt.

A Loki álmosan indította a második félidőt, nagyon magára húzta a vendégeket, de a védelem biztos volt, így nem alakított ki gólhelyzetet az MTK. Az első tíz perc után fokozatosan vette át a játék irányítását a hazai csapat, majd Bódi csodálatos bombagóljával 3–1-re növelték előnyüket. A találat után szép támadásokat vezetett a Loki, újabb gól azonban már nem született. Az MTK a cserékkel sem tudott új színt hozni a mérkőzésbe, míg a Loki olykor a közönséget tapsra késztető, szép játékkal megérdemelten nyert.


[related-post post_id="4196801"]

[related-post post_id="4196493"]

[related-post post_id="4196818"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!