Sport

2019.03.11. 15:13

MK: a Győrt várja a csúcsra Varsányi

Debrecen - A Loki szélsője sem hagyja ki a női négyes döntőt, melyen jó meccseket remél.

Debrecen - A Loki szélsője sem hagyja ki a női négyes döntőt, melyen jó meccseket remél.

Újabb nagyszabású sportesemény házigazdája lesz Debrecen, a hétvégén ugyanis a Főnix Csarnokban rendezik meg a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A Dunaújvárosi KKA, az FTC-Rail Cargo Hungaria, az Érd és a Győri Audi ETO küzd meg a kupaelsőségért.

Az elődöntőkre szombaton kerül sor: 13 órától lesz a DKKA–FTC, míg 15.15-től az Érd–Győr összecsapás. Vasárnap 15.45-kor kezdődik majd a bronzcsata, 18 órától pedig a finálé. Fontos tudnivaló, hogy a belépőket csak online lehet ezúttal megvásárolni.

Örök emlék marad

Két évvel ezelőtt a DVSC is bejutott a legjobb négy csapat közé, és végül bronzérem került a cívisvárosi kézis hölgyek nyakába. Abból a keretből már csak páran erősítik jelenleg is a Lokit, többek között Varsányi Nóra, vele elevenítettük fel röviden a boldog pillanatokat. – Akkor Kecskeméten rendezték a négyes döntőt, már napokkal előtte ott készültünk. Várható volt, hogy a Győr ellen kikapunk, így főként a Dunaújvárosra koncentráltunk, és sikerült is legyőzni őket. Csodálatos élmény volt, örök emlék marad – elevenítette fel a szélső, aki sajnálja, hogy most nem lehetnek ott a négy között, ettől függetlenül kilátogat majd a Főnixbe.

– Úgy gondolom, reális a négyes mezőny, jó mérkőzéseket ígér a hétvége, melynek végén a győrieket várom a csúcsra. Már megbeszéltük a többiekkel, hogy megnézzük a meccseket – mondta Varsányi.

A címvédő győriek már 13, a fővárosi zöld-fehérek 12, míg a dunaújvárosiak 5 alkalommal emelhették magasba történetük során a Magyar Kupát. A tavalyi finálé egyébként már az elődöntőben megismétlődik, mivel 2018-ban a Győr és az Érd mérkőzött meg az aranyéremért.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!